Hoera, de kapsalons gaan weer open!

Hoera, de kapsalons gaan eindelijk weer open! Dinsdag avond hebben we echt groen licht gekregen. Hierdoor kunnen we de corona coupe weer  vaarwel zeggen. Ik heb er in ieder geval weer zin in om jullie te ontmoeten en om jullie haren weer op en top mooi te maken!

Zoals jullie weten uit mijn vorige nieuwsbrief sta ik er nu alleen voor in de salon. Dit is het grootste verschil met de vorige keer dat we open gingen na de lockdown. Toen stonden we met zijn drieen sterk. Nu moet ik het alleen doen. Weet dat ik mijn uiterste best zal doen om jullie te helpen. Helaas is het niet mogelijk om jullie allemaal tegelijk te helpen. Daarom vraag ik enig begrip.
Afspraak maken
 
Wil je een afspraak maken? Whatsapp even een bericht met “graag afspraak maken voor kleuren en/of knippen”. Wil je over een paar weken of maanden? Plan dan ook alvast je afspraak in zodat je verzekerd bent van een plaatsje.
 
Plan van aanpak:
  • Ik kan geen nieuwe klanten meer aannemen. Mijn eigen vaste klanten gaan voor.
  • Online boeken via de website is niet meer mogelijk.
  • In de eerste weken zullen er geen lange behandelingen plaats kunnen vinden.

Uiteraard moet ik mij houden aan de veiligheids voorwaarden om het zo veilig mogelijk voor jullie en voor mij te maken. Daarom vraag ik jullie om vooraf goed de gezondheidscheck te doen voordat je naar de salon komt. Indien één van de antwoorden een “ja” is, verzet dan de afspraak.
Nieuwe openingstijden
Woensdag  9.00  –  20.00 uur
Vrijdag  9.00  –  17.00 uur
Zaterdag   8.00  – 14.00 uur

De eerste weken zullen er ruimere openingstijden zijn.
 
Een hartelijke groet, Wendy
wendysknipsalon openingstijden
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email