Bel ons en maak een afspraak 06 148 29 590
Utrechtsestraatweg 20 3481 LA Harmelen

PRODUCTEN KEUNE

Keune is opgericht op 6 januari 1922 in Amsterdam door Jan Keune. Dit onafhankelijke familiebedrijf heeft een prachtige doelstelling: “een glimlach op het gezicht brengen van de klanten, overal in de wereld, als zij in een fantastische stemming de salon uitlopen.” Een doelstelling die perfect bij ons past. Naast deze doelstelling zijn de producten van Keune fantastisch.

KEUNE KLEUREN

De kleuren van Keune zijn fantastisch! Ze zijn volgens de laatste trends, en meer dan 100 onderling mengbare tinten zorgen voor een eindeloze creativiteit met uitstekende verzorging en schitterende glans! Wij werken met twee soorten kleuringen: Tinta (verf) en Semi (spoeling). 


Tinta
Tinta is gemaakt van de beste ingrediënten en biedt eindeloze kleuren.


Vijf redenen om je haar met Tinta Color te kleuren:
1. Intensieve verzorging
2. Zijdezachte glans
3. Lange houdbaarheid door UV-bescherming
4. Geeft niet af op de hoofdhuid.
5. Het is 100% grijdekkend

 
Semi
Semi Color is een ammoniavrije haarkleuring. Het geeft veel glans, is verzorgend en is grijsdekking tot 70%. Deze spoeling is perfect te gebruiken voor een eerste kleurbehandeling.

KEUNE PRODUCTEN

Care
Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. De productlijn 'Care' is een milde en rijke verzorgingslijn die het haar voed en kalmeert van binnenuit. Care-producten bestaan 
voornamelijk  uit shampoo, conditioner en maskers, voor haar en hoofdhuid.

Al sinds 1922 streeft Keune er naar om het meest gezonde en mooist mogelijke haar te realiseren. Inmiddels is het bewezen dat het werkt. Wij analyseren de conditie van je haar en hoofdhuid en luisteren naar je behoefte, zodat je een passend product hebt op maat. Na enige tijd gebruiken zal je zien dat je wordt beloond met prachtig gezond en glanzend haar.


Blend
De stylingslijn 'Blend' crëeer je een look voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis.
Maak je haar glad, kneed het, draai het of maak een kuif. Alle producten
kunnen met elkaar gemeng worden, de mogelijkheden zijn dus oneindig.


1922 BY J. M. Keune
Deze verzorging en stylingslijn is speciaal voor de echte man van nu.
De producten ruiken heerlijk, hebben een fantastische uitstraling en brengen elk haar ook nog eens perfect in model. Wij zijn fan!

 

BEKIJK HIER DE PRODUCTEN VAN KEUNE