Nieuwsbrief: Afscheid Suzanne en Kayleigh

De salons zijn al een lange tijd gesloten. Zowel voor jou als voor mij is dit een grote tegenslag! Want wanneer mogen wij open? In Duitsland en België mogen de salons al weer open. Zullen wij in Nederland ook snel volgen? Laten we hopen dat we snel goed nieuws krijgen!

Ik ben er in ieder geval klaar voor en ik kan niet wachten om je weer te ontmoeten in de salon om je haren weer op en top mooi te maken! Echter, er is wel wat veranderd en dat is minder leuk nieuws. Ik heb namelijk moeten besluiten om alleen verder te gaan met Wendy’s Knipsalon. Dit omdat het voor mij na de 1ste en de 2de lockdown niet meer mogelijk is om financiële zekerheid te geven aan mijn werknemers. Als we straks weer open mogen ben ik dus alleen. Dit zal voor mij maar misschien ook wel voor jou een beetje wennen zijn… Maar ik heb het volste vertrouwen dat het goed gaat komen! 

Heel erg bedankt
Ik wil hierbij Kayleigh en Suzanne nogmaals heel erg bedanken voor jullie inzet in de salon en ik wens jullie veel geluk en succes in jullie verdere carriere. 

Geen overheids steun

De meeste salons krijgen geen overheidssteun, ook al laat de overheid je dit misschien wel denken. Ook wij komen er niet voor in aanmerking. In totaal zijn wij met de 1ste en de 2de lockdown al bijna 5 maanden dicht. Dit betekend geen inkomsten maar wel de vaste lasten door moeten betalen (o.a. belastingen, verzekeringen, personeelskosten enz.). Voor bijna geen enkel kappersbedrijf is dit vol te houden…
 

Bedankt voor je steun

Ik wil iedereen heel graag bedanken voor alle steun. Ik heb lieve berichtjes mogen ontvangen, klanten die producten of kleurpakketjes kochten of mij op een andere manier gesteund hebben. Zo kwamen er toch nog wat inkomsten binnen. En alle kleine beetjes helpen! Hartelijk dank daarvoor!

Wil je mij of andere kappers nog steunen? 

Dat kan! Koop je producten bij de kapper.

Ik ben er voor je!

Nu de salon al een tijdje dicht is kan ik je niet helpen, maar ik ben er nog wel voor je. Er is voor alles een oplossing!  

Advies
Heb je vragen of wil je graag advies over welk product het beste geschikt is voor jou haar? Of wil je weten hoe je je haren het beste in model kan brengen nu het wat langer wordt? Vraag het mij gerust zodat ik je kan helpen en je advies kan geven.

Kleur pakket
Heb je een uitgroei, grijze haren of is je kleur niet meer mooi? Dan is een kleurpakket de perfecte oplossing, (met uitzondering voor blondeer). Wil je het wel maar vind je het spannend? Niet nodig! Je krijgt de kleur die je altijd hebt, dan kan het niet mis gaan. Ik zorg dat alles wat je nodig hebt in het kleurpakketje zit zodat je het heel gemakkelijk zelf kan doen. De kleurpakketjes zijn verkrijgbaar voor € 30,-.

Producten
Het is belangrijk dat je je haren goed blijft verzorgen in deze tijd! Gebruik je al producten maar zijn ze (bijna) op? Of gebruik je nog geen producten maar heb je hier wel interesse in? Bestel je Keune producten dan gemakkelijk en veilig via onze webshop. De producten worden dan bij je thuis bezorgd.

Musthaves

1922 By J.M Keune Essential shampoo
Deze echte mannen shampoo zorgt voor glanzend, schoon haar en een gezonde hoofdhuid, wat weer de basis is voor een goed herenkapsel. Deze ideale shampoo is alles in één. Gebruik het om je haar, je baard en je lichaam er mee  te wassen én de shampoo ruikt ook nog eens heerlijk. ( € 19,55 )
Care Keratin Smooth Masker
Heb je droog, pluizig of beschadigd haar? Dan is dit verzorgende haarmasker een echte musthave. Deze masker doet zijn naam eer aan en is verrijkt met keratine. Dit is een belangrijke bouwsteen voor je haar en daarom ook ideaal voor droog, pluizig of beschadigd haar. Het masker dringt door tot de kern van het haar om schade te herstellen en het versterkt en beschermt het haar tegen haarbreuk. ( € 23,-)
wendysknipsalon openingstijden

Open

Nog heel even volhouden en dan kan ik je hopelijk weer snel verlossen van de corona coupe. Zodra het bekend wordt dat we weer open mogen zal ik alle belangrijke informatie op sociale media, website en in de nieuwsbrief plaatsen. Ook begin ik dan weer met het inplannen van de afspraken. Ik kijk er al naar uit om jou haar weer mooi te maken!
 
Hopelijk tot snel, Wendy.