Bel ons en maak een afspraak 06 148 29 590
Utrechtsestraatweg 20 3481 LA Harmelen

Over ons

Ontmoet ons. Stuk voor stuk zijn wij topstylisten en beschikken wij over ruime ervaring in het kappersvak.
Uiterraard is het van belang dat jij een kapper vindt die perfect bij je past en naar jou haar wensen luistert.
En wij begrijpen het maar al te goed dat het vinden van de juiste kapper soms net zo moeilijk is als het vinden van jou soulmate..
Lees meer over ons, wie wij zijn en wie weet worden wij wel jou kapper-soulmate.

KAPSALON & VISAGIE

Wij bieden meer dan een goede behandeling en een mooi kapsel. Bij Wendy’s Knipsalon komt namelijk alles samen: een hartelijk ontvangst, jarenlange ervaring, advies op maat, persoonlijk aandacht en een professionele kijk op het haar met uiteindelijk een fantastisch resultaat!


In onze ogen is ieder mens uniek. Een kapsel of een make-up look moet daarom precies bij jou passen. Wij kijken om deze reden verder dan alleen de kleur en het haartype dat jij hebt.

LAATSTE TRENDS

Om op de hoogte te blijven van de snel veranderende trends omtrent haar, volgen wij verschillende trainingen en cursussen. Wij beschikken over de nieuwste technieken en de laatste kennis om jouw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Ons ontgaat dus geen enkele haar trend!


Wanneer jij Wendy’s Knipsalon weer verlaat, heb jij een lach op je gezicht van oor tot oor. Beloofd!

ONS TEAM

MAAK KENNIS MET ONZE TOPSTYLISTEN
Wendy Klever kapster Harmelen

Wendy


Mensen echt mooier maken, is het mooiste wat er is. Of het nu gaat om haar of make-up of van jong tot oud, het maakt mij niets uit. Zolang iemand blijer en mooier de deur uitloopt, is mijn doel behaald!


Mijn werk is geïnspireerd op de laatste trends en het dagelijkse leven. Deze mix zie je terug in het haar en make-up. Kortom mijn passie voor het vak hoort inmiddels bij mijn leven.

Het is mijn droom om Wendy's knipsalon ook de komende jaren inspirerend, succesvol en uniek te laten zijn. Het hele team is daarbij van belang. De kracht van ons team is dan ook dat wij elkaar enorm versterken. Ieder vanuit zijn eigen enthousiasme, kennis en creativiteit!

Zie ik u binnenkort ook in onze salon?


Sinds 2013 ben ik eigenaar van Wendy's knipsalon. Ik ben alleen begonnen en nu inmiddels samen met Suzanne en Kayleigh. Ik ben getrouwd met Eric en wij hebben samen 3 kinderen.

Suzanne Kapster Harmelen

Suzanne


Mijn plezier voor het kappersvak beleef ik doordat ik mijn eigen creativiteit kwijt kan in de salon.


De beleving voor de klant en hun wensen staan bij mij hoog in het vaandel. Tijdens een kop koffie of thee met een lekkernij erbij luister ik naar de wensen van de klanten waarop ik maar al te graag samen met u wil uitzoeken wat u mooi vind. Zowel het haar als visagie kan ik voor u verzorgen en met veel liefde en passie voor het vak zorg ik dat u tevreden en met een goed gevoel en vertrouwen weer graag een nieuwe afspraak wilt maken.

Ruim 4 jaar ben ik nu werkzaam bij Wendy en ik heb bijna 20 jaar ervaring in de kappersbranch. Ik doe regelmatig een cursus en/of training om u van de laatste trends te kunnen voorzien!

Zie ik u binnenkort bij mij in de stoel van Wendy's knipsalon?

Kayleigh kapster harmelen

Kayleigh


Mijn naam is Kayleigh, ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn man Muriel en zoon Sep in Schoonhoven.


Ik zit vanaf mijn 17e in het kappersvak. Waar ik nog altijd veel plezier in beleef. Ik heb in die tijd onder andere vlechtcursussen gegeven en geholpen achter de schermen bij shows.Ook cursussen heb ik gevolgd, om bij te blijven.

Met een goed plan en mijn kennis kunnen wij samen het beste uit je haar halen en zal ik streven voor een lach op uw gezicht.

Ik ontmoet u graag in de salon om kennis met u te maken.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK