Bel ons en maak een afspraak 06 148 29 590
Utrechtsestraatweg 20 3481 LA Harmelen

Over Wendy's Knipsalon

Wendy’s Knipsalon is sinds 2013 gevestigd in het prachtige landelijk gelegen Harmelen. De eigenaar en drijvende kracht is Wendy Glissenaar-Klever. Samen met Suzanne, zijn zij van alle markten thuis. Van de vaste knipafspraak tot het creëren van een prachtige haarkleur met bijpassende make-up. Het is allemaal mogelijk bij Wendy’s Knipsalon!

KAPSALON & VISAGIE

Wij bieden meer dan een goede behandeling en een mooi kapsel. Bij Wendy’s Knipsalon komt namelijk alles samen: een hartelijk ontvangst, tijd en aandacht, deskundig advies en een professionele kijk op het haar met uiteindelijk een fantastisch resultaat.


Met onze brede kennis geven wij advies op maat. In onze ogen is ieder mens uniek. Een kapsel of een make-uplook moet daarom precies bij jou passen. Wij kijken om deze reden verder dan alleen de kleur en het haartype dat jij hebt.

LAATSTE TRENDS

Om op de hoogte te blijven van de snel veranderende trends omtrent haar, volgen wij verschillende trainingen en cursussen. Wij beschikken over de nieuwste technieken en de laatste kennis om jouw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Ons ontgaat dus geen enkele haar trend!


Wanneer jij Wendy’s Knipsalon weer verlaat, heb jij een lach op je gezicht van oor tot oor. Beloofd!

ONS TEAM

MAAK KENNIS MET ONZE KAPPERS EN STYLISTEN

Wendy


Mensen echt mooier maken, is het mooiste wat er is. Of het nu gaat om haar of make-up of van jong tot oud, het maakt mij niets uit. Zolang iemand blijer en mooier de deur uitloopt, is mijn doel behaald!


Mijn werk is geïnspireerd op de laatste trends en het dagelijkse leven. Deze mix zie je terug in het haar en make-up. Kortom mijn passie voor het vak hoort inmiddels bij mijn leven.

Sinds 2013 ben ik eigenaar van Wendy's knipsalon. Het is mijn droom om Wendy's knipsalon ook de komende jaren inspirerend, succesvol en uniek te laten zijn. Het hele team is daarbij van belang. De kracht van ons team is dan ook dat wij elkaar enorm versterken. Ieder vanuit zijn eigen enthousiasme, kennis en creativiteit!

Suzanne


Iedere dag andere mensen in de stoel, verschillende gesprekken en steeds andere behandelingen maakt mijn vak heel afwisselend en uitdagend.


Al meer dan16 jaar beoefen ik het kappersvak met heel veel enthousiasme. Ook ben ik inmiddels al ruim 14 jaar visagiste en verzorg ik met heel veel plezier de visagie naar wens van de klant. Bruidsmake-up, feestelijk of naturel, ik doe dit met veel passie! 

 

Door verschillende cursussen en trainingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

 

Ik ben trots dat ik mag samen werken met Wendy!

MAAK HIER EEN AFSPRAAK